Κίνα Υπαίθριο κεραμικό κεραμίδι κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 15710610152

WhatsApp : +8615710610152

Free call
Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd.

ΟΜΠ Cerarock Foshan. & Exp. Co., ΕΠΕ.

 

Το όνομά μου είναι η εγγύησή σας.

Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Cerarock Αριθμός Υπαλλήλων:
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-20000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Περίπου εμείς

 

Το Cerarock, με κεντρικά γραφεία σε Xiamen, Κίνα από το 2012, έχει αναπτυχθεί γρήγορα και έχει γίνει ο κύριος εξαγωγέας των κεραμιδιών στην περιοχή Xiamen σύντομα. Τα προϊόντα του Cerarock χρησιμοποιούνται συχνά στα κατοικημένα και εμπορικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων των εξής: σπίτια, συγκυριαρχίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, λεωφόροι και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις.

 

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αν και Cerarock έχει αυξηθεί γρήγορα σε απάντηση στις μεταβαλλόμενες τάσεις και την τεχνολογία, η αφιέρωσή μας στη σημαντικές ποιότητα και την υπηρεσία έχει παραμείνει τόσο ισχυρή όπως πάντα. Και πρόθυμα για να δηλώσει ότι αίθουσα εκθέσεως Foshan που ανοίγουν στα τέλη του 2017. Κινούμε ένα βήμα προς τα εμπρός στο παγκόσμιο παράθυρο των κεραμιδιών, και ελπίζουμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας καλύτερους και καλύτερους με το devotation μας στα προϊόντα.

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Ο ιδρυτής

Το Zayed Wu έχει λειτουργήσει Minmetals Xiamen στην ομάδα για περισσότερο από 18 έτη από τη βαθμολόγησή του από τον επιχειρησιακό αγγλικό ταγματάρχη, αυτή η επιχείρηση είναι κρατική και παρείχε ένα μεγάλο paltform για τον κ. Zayed για να ερευνήσει τη δυνατότητά του. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 18 ετών, Zayed που μαθεύτηκαν βαθειά στην περιοχή οικοδομικού υλικού και περιπτώσεις εξαγωγής, που έθεσαν μάλλον στερεά θεμέλια για την περαιτέρω επιχείρηση κεραμιδιών έχτισε.

Επίσης το 2002, τοποθέτησε στο εξωτερικό στο Κατάρ για 2 έτη και επηρεάστηκε βαθειά από το μουσουλμανικό πολιτισμό εκεί, έτσι το όνομα ZAYED ήρθε. Από το 2005, Zayed έχει καθίσει πόδι στην επιχείρηση κεραμιδιών, η οποία είναι πραγματικά ένας προορισμένος τρόπος για τον. Δεδομένου ότι το κέντρο των αγροτικών κεραμιδιών Jinjiang είναι το hometown του, να μεγαλώσει με το περιβάλλον των κεραμικών κεραμιδιών και όλων των πόρων που αποκτώνται από τους συγγενείς κάνει την νέος-αρχισμένη επιχείρησή του να αναπτυχθεί γρήγορα. Έτσι είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα για Cerarock για να πάρει τη μορφή το 2012.

 

Και τώρα η ομάδα μας γίνεται μεγαλύτερη και μεγαλύτερη, ευχαριστήστε ειλικρινά όλη την υποστήριξη από τους κανονικούς πελάτες, και είμαστε βέβαιοι για να καθιερώσουμε μια σταθερή συνεργασία με περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο με την ακεραιότητα και την υπηρεσία μας.

                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

 

Ιστορία

Το Cerarock παίρνει στη μορφή από Xiamen, Κίνα από το 2012, έχει αναπτυχθεί γρήγορα και έχει γίνει ο κύριος εξαγωγέας των κεραμιδιών στην περιοχή Xiamen σύντομα. Τα προϊόντα του Cerarock χρησιμοποιούνται συχνά στα κατοικημένα και εμπορικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων των εξής: σπίτια, συγκυριαρχίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, λεωφόροι και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις.

Αν και Cerarock έχει αυξηθεί γρήγορα σε απάντηση στις μεταβαλλόμενες τάσεις και την τεχνολογία, η αφιέρωσή μας στη σημαντικές ποιότητα και την υπηρεσία έχει παραμείνει τόσο ισχυρή όπως πάντα. Και πρόθυμα για να δηλώσει ότι αίθουσα εκθέσεως Foshan που ανοίγουν στα τέλη του 2017. Κινούμε ένα βήμα προς τα εμπρός στο παγκόσμιο παράθυρο των κεραμιδιών, και ελπίζουμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας καλύτερους και καλύτερους με το devotation μας στα προϊόντα.

 

Δεν διαθέτουμε καμία προσπάθεια στη βοήθεια των πελατών στην πηγή τα καταλληλότερα προϊόντα για τους, και η υπηρεσία μεταπώλησης 100% παρέχεται, η οποία τους βεβαιώνει για να πωλήσει τα αγαθά χωρίς οποιαδήποτε ανησυχία για το ποιοτικό πρόβλημα.

 

Και η συμπεριφορά μας είναι συνολικά ως σύνθημά μας λέγοντας: «Το όνομά μου είναι η εγγύησή σας».

 

Υπηρεσία

Πρόσβαση

Το σχέδιο εκμεταλλεύεται

Ποιοτικός έλεγχος

Διοικητικές μέριμνες

 

Δίκτυο παραγωγής

 

Το δίκτυο παραγωγής του Cerarock φέρνει τις πιό πρόσφατες τάσεις και την καινοτομία στα κατώφλια του πελάτη μας. Η επεκτατική ικανότητά μας μεταφράζει στην απέραντη επιλογή και την άμεση διανομή. Με Cerarock, οι πελάτες έχουν γρήγορη πρόσβαση στα μοναδικά και, σε πολλές περιπτώσεις, προϊόντα πρώτος--αγοράς. Προσφέρουμε τα πιό πρόσφατα, τελειώνουμε και συστάσεις, που συνοδεύονται χρώματα από μια ευρεία κατάταξη του συντονισμού των κομματιών περιποίησης και έμφασης.

VALUE: Το Cerarock είναι δεσμευμένο να μεγιστοποιήσει την αξία που παραδίδουμε σε κάθε πελάτη. Η ομάδα Cerarock αναπτύσσεται συνεχώς, πρόσβαση και καθαρίζει προκειμένου να παρασχεθούν τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη αξία.

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα ο πυρήνας μιας επιχείρησης, αλλά Cerarock στηρίζεται περισσότερο στη QC ομάδα και το τμήμα λειτουργίας, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε την πλήρη & ικανοποιημένη υπηρεσία για τους πελάτες μας χωρίς αφιερωμένη αυτών των 2 τμημάτων.

  • Kamil Sokhon

    Kamil
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας